Om oss

Unknown

Jennie Johnsson

VD / Ägare
Legitimerad Sjuksköterska

Ateljé Estetik by Jennie Johnsson startades av Jennie Johnsson legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssjuksköterska. 
Jennie har arbetat som sjuksköterska sedan 2003 och alltid haft ett stort intresse för det estetiska både inom konst och skönhet. 2007 började Jennie arbeta med estetiska injektionsbehandlingar på Akademikliniken. 
Jennie kommer senast från Elite Clinic där hon arbetade som konsulterande injektionssjuksköterska. 

Jennie har efter snart 14 år som injektionssjuksköterska således en lång och bred erfarenhet av branschen och beskrivs av sina kunder som kunnig, seriös och trygg. 

Jennie’s motto är att alltid se till kundens behov och ge realistiska förväntningar för att få kunderna att känna sig trygga. Naturliga  resultat och nöjda kunder handlar inte bara om att kunna se symmetrier och balanser i ett ansikte utan lika mycket om att vara lyhörd för kundens tankar, önskningar och personlighet för att kunna få bästa möjliga resultat, nöjda kunder är a och o och fina, mjuka resultat gör att kundkretsen blir stor och stabil. 

Caroline Sen

Auktoriserad Hudterapeut

Caroline Sen är utbildad hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg 2003 med SHR och CIDESCO examen. 

Caroline har en lång och bred erfarenhet inom branschen och har arbetat med alltifrån klassiska ansiktsbehandlingar, vaxning, laser, microneedling, plasmapen, kemiska peels och mycket mer. 

Caroline eftersträvar att alltid ge kunderna det bästa tänkbara resultat och skräddarsyr alla behandlingar utifrån önskemål och förutsättningar. 

Varje kund är unik, du likaså! 

Bild Caroline

Kliniken